• Søknadsfrister for å søke barnehageplass

Fristen for å søke overflytting mellom barnehager er 1. februar 2020.

Fristen for å søke opptak ved hovedopptaket er 1. mars 2020. Med oppstart fra høsten 2020.

Søknader legges inn i barnehageweben på kommunens nettsider.

• Ledige aksjer

Vi har noen få ledige aksjer, som ligger klar for salg. Ved spørsmål, ta kontakt med daglig leder. Eller skriv ut skjema for aksjekjøp og send det til oss.

Planleggingsdager 2019/2020

Torsdag 03.10.19
    Fredag 04.10.19
    Mandag 18.11.19
    Torsdag 02.01.20
    Torsdag 30.04.20

• Rett til redusert foreldrebetaling?

Familier med lav inntekt kan søke om redusert foreldrebetaling i barnehage

• Vil du være tilkallingsvikar hos oss?

Vi trenger flere som kan være tilkallingsvikar hos oss. Du må kunne møte opp på kort varsel dersom noen blir syke eller skal bort av andre grunner. Ta kontakt på telefon 776 11140 eller på mail post@soldagenbhg.no
    Vi krever gyldig politiattest av alle som skal jobbe i barnehagen vår.

• Vi feirer at sola kommer tilbake

21.01.15 feiret vi at sola kommer tilbake. Vi hadde en flott solfest med fellessamling ute, med forestilling om sola og nordlyset. Vi spiste solboller og sang solsanger. Vi kom til og med på Nordlys TV. Det syns vi var morsomt :-)

• Besøk i barnehagen

Hver vår får vi hyggelig besøk i barnehagen. Et stokkandpar kommer til oss, mens de venter på at isen skal gå av Skattøravannet. De har vært hos oss i flere uker. Vi syns det er artig å gi de brødbiter, og de spiser og koser seg. Det er artig for oss å følge med på det de gjør.

• Jubileumsdagen

På jubileumsdagen så det slik ut utenfor barnehagen vår..

• Regnbuen

Barnehagen vår i enden av regnbuen.